Geld Lenen Voor Beleggen

Wilt u beleggen maar heeft u zelf niet de financiële middelen? Dan kunt u geld lenen voor beleggen. Echter, geld lenen voor beleggen is iets wat fikse risico’s met zich mee kan brengen. Aan de andere kant kan het, bij voldoende succes, lonen om dit juist wel te doen. Bij Stgobligatiebeheernoordenwind.nl behandelen wij dit soort trajecten.

Wees voorzichtig

Zeker voor mensen met weinig verstand van beleggen adviseren wij het niet om geld te lenen voor beleggen. Geld lenen kost geld en indien u de verkeerde beslissingen maakt dan bent u het geleende geld kwijt. Dat betekent dat u dit weer terug dient te betalen. Leen daarom alleen geld als u zeker weet als de beurs stijgende is. Niet iedereen is in staat om winsten te realiseren op de beurs. Een waardevaste investering als bijvoorbeeld goud als platinum kunnen interessante investeringen zijn om met geleend geld te beleggen.

Maak een keuze op basis van rente

Via kredietverstrekkers als Geldlenenzonderbank.net is het mogelijk om een krediet af te sluiten. De rentes voor leningen om te beleggen variëren van 4% tot 10%. Dat betekent dat, indien u winst wilt maken op de lening, u een minimaal rendement moet behalen wat hoger ligt dan die twee. Besluit u bijvoorbeeld om € 20.000 te lenen tegen een rente van 4% per jaar? Dan moet u over die drie jaar die aandelen kiezen die meer rendement opleveren. In het huidige beursklimaat moet dit mogelijk zijn. Wij hebben meerdere klanten geholpen die rendementen van 20% hebben behaald. Dat betekent dat zijn, met een leentarief van 4%, ruim 8% rendement hebben behaald over de investering. Deze klanten hebben allemaal belegd in grondstoffen als goud en zilver.

Beleggen via Plus500

Een van onze partners, Plus500, heeft een uitgebreide tutorial gemaakt over het beleggen in futures, opties, aandelen en grondstoffen. Als u besluit om bij deze partij een account aan te maken kunt u beginnen met een gratis starttegoed. Wij adviseren u om eerst een gratis account aan te maken en te leren beleggen. Pas daarna kunt u besluiten om geld te lenen voor beleggen. Mocht u advies nodig hebben dan kunt u ons altijd kosteloos contacteren.